(P) Colonoscopia, o investigatie necesara in diagnosticarea si tratarea unor afectiuni ale colonului

0
669

Colonoscopia este o investigatie ce are rol atat in diagnosticarea unor afectiuni ale colonului, cat si in tratarea acestora. Mai mult, colonoscopia a devenit, in multe state din lume, o investigatie de screening, menita sa depisteze din timp eventuale disfunctionalitati.

in Clinica de Diagnostic Gral, colonoscopia este realizata in conditii de siguranta de doctorul Paul Bosonea, medic specialist gastroenterolog, care ne-a si explicat ce inseamna mai exact aceasta procedura, care sunt indicatiile, ce trebuie sa faca pacientul inaintea efectuarii unei colonoscopii si cum se realizeaza.

Clinica de Diagnostic Gral ofera pacientilor investigatii de colonoscopie in regim gratuit in baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, in functie de plafonul lunar aferent anului in curs.

Articolul precedentRealitatea infectiilor intraspitalicesti in Romania. Prof. dr. Alexandru Rafila: „In Romania nivelul de raportare este de cel putin de 10 ori mai mic decat in UE”
Articolul următorPrevenirea infectiilor intraspitalicesti: spalatul riguros pe maini si curatenia limiteaza semnificativ raspandirea bacteriilor