Gral Medical ofera pacientilor o gama larga de investigatii si proceduri terapeutice prin intermediul carora acestia pot gasi solutiile cele mai bune in vederea diagnosticarii si tratarii multor afectiuni. Printre procedurile efectuate cu succes in cadrul Gral Medical se numara si biopsia percutanata sub ghidaj computer tomograf a unei leziuni a carei natura nu este cunoscuta. Pentru efectuarea procedurii, pacientul are nevoie de o pregatire speciala in prealabil.

„in primul rand pacientului i se recolteaza analizele de sange. Acestea trebuie sa confirme o coagulare buna a pacientului, sunt anumiti parametri biologici care ne asigura un confort si eliminarea unor riscuri. Riscul principal la aceasta procedura este sangerarea. Ulterior pacientul merge in camera de examinare de tomografie computerizata, este pozitionat in functie de localizarea leziunii si se face un prim set de imagini care ne ajuta pe noi sa identificam locul prin care vom aborda leziunea respectiva. (…) Este o procedura destul de simpla, care se efectueaza sub anestezie locala. (…) Ulterior, dupa efectuarea anesteziei se foloseste acul de punctie, care consta intr-un sistem dublu, un trocar, prin care se introduce efectiv acul care va recolta fragmentul”, a declarat dr. Mugur Grasu, medic primar radiologie imagistica medicala in cadrul Clinicii Gral Medical.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania. Gral Medical dispune de o retea proprie de 24 de clinici si laboratoare, iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane.

Sub sloganul „Suferinte Vechi, Tratamente Noi” Gral Medical a reusit sa implementeze servicii noi si eficiente pentru a veni in intampinarea pacientilor cu o alternativa la sistemul de sanatate (public si privat) existent. Astfel, in scurt timp Gral Medical a devenit cea mai dinamica companie de servicii medicale din Romania. Perseverenta, performanta, serviciile personalizate, inovatia si rezultatele obtinute stau la baza diferentierii sale pe piata serviciilor medicale private din Romania.