O fata din India sangereaza din pori, in mod nejustificat

0
232

O fata din India, de 13 ani, sangereaza senin din pori, fara a prezenta nici o leziune fizica. Medicii se arata neputinciosi in fata acestui caz, nereusind sa depisteze cauzele afectiunii tinerei fete.

Twinkle Dwivedi a fost nevoita sa primeasca transfuzii de sange in nenumarate randuri, dupa ce a pierdut foarte mult sange prin ochi, nas, pielea de pe cap, de pe gat, dar si de pe talpi. Uneori, tanara fata se trezeste cu intregul corp acoperit de sange uscat.

Familia fetei a apelat la numerosi medici pentru a descoperi afectiunea fetitei si a-i acorda un tratament potrivit. Mama fetei a declarat ca este disperata sa isi ajute fiica si se teme pentru viata acesteia, fetita aratandu-se pe zi ce trece mai palida si slabita. Mama lui Twinkle este suparata pe medicii din India si a adaugat ca a apelat si la temple, moschei, biserici si sfinti, dar nimic nu a reusit sa o vindece pe fata.

Medicii din India suspecteaza ca tanara fata sufera de o forma extrema de boala de sange, o disfunctie la nivelul trombocitelor, pentru care nu au gasit inca un tratament. Medicii afirma ca sangele este foarte apos, ca un vin rosu si nu are putere de coagulare.

Afectiunea fetei a debutat de la varsta de 12 ani. Brusc, aceasta a inceput sa sangereze de cateva ori pe zi. Twinkle relateaza despre aceasta experienta: „A fost inspaimantator. Uniforma mi s-a inrosit si nimeni nu voia sa se apropie de mine”. Aceasta adauga: „Cand sangerez din pielea capului, ametesc. Cand imi sangereaza ochii, este chiar dureros.” Fetita se teme ca intr-o zi va pierde prea mult sange, prea repede.

Sursa: SanatateaTV

Articolul precedentPlafoanele pentru medicamentele compensate vor fi desfiintate
Articolul următorAta chirurgicala chinezeasca, retrasa din spitale