MS: Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Serviciul de Ambulanta Bucuresti a avut peste 2.000 de solicitari

0
26

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov a avut 2.638 de solicitari, dintre care 1.517 au reprezentat urgente. Dintre aceste urgente, 420 au fost afectiuni digestive, 450 – afectiuni cardiovasculare, 22 de nasteri si 21 de lipotimii, potrivit unui comunicat de presa primit de redactia www.sanatateatv.ro.

Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, numarul cazurilor a crescut cu circa 2,13 la suta. Serviciul de Ambulanta a intervenit, in medie, cu peste 82 de echipaje pe tura.

Mai mult decat atat, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a efectuat, in data de 22 aprilie 2014, o vizita la Serviciul de Ambulanta Bucuresti -Ilfov. a€œAm tinut permanent legatura cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov care, din nou, si-a derulat activitatea cu profesionalism si a avut grija de toti cei cu probleme medicale de Paste. Voi continua sa sustin toate proiectele dedicate dezvoltarii serviciilor de ambulanta din intreaga tara, dupa modelul celui de la Bucuresti”, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Ad in title

Cu aceasta ocazie, ministrul Nicolae Banicioiu a tinut sa precizeze ca Ministerul Sanatatii va aloca resurse pentru dezvoltarea unui Sistem National Integrat de management al marilor urgente, pre si intra-spitalicesc.

Articolul precedentIndicele crescut de masa corporala al gravidelor pune sarcina in pericol
Articolul următorPeste 1500 de galateni si-au testat gratuit glicemia in cadrul Campaniei Nationale „Controleaza-ti Diabetul”