Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a evaluat în această dimineață situația epidemiologică din județul Timiș

0
72
Sursa foto: Facebook Ministerul Sanatatii

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a evaluat în această dimineață situația epidemiologică din județul Timiș și a stat de vorbă cu medicii aflați în linia întâi în lupta cu noul coronavirus.

”Avem în supraveghere opt focare din Timiș, iar ultimul a apărut la Spitalul Județean Timișoara. Am fost și la Direcția de Sănătate Publică pentru a vedea situația de la nivelul județului, atât ca și focare, cât și pentru a vedea desfășurarea activității în spitalele din județ. În Timiș, dincolo de focarele care sunt stabilizate și sub supraveghere, facem și evaluările spitalelor, fiecare în parte, ca și patologie non-COVID”, a declarat ministrul Nelu Tătaru.

Oficialul a vizitat și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș”.

Ad in title

”Domnia Sa s-a întâlnit cu cei care lucreaza în linia întâi a luptei anti-COVID. A stat de vorbă cu colegii mei, cu personalul din unitatea exterioară de Terapie Intensivă, s-a interesat de numărul de cazuri și de gravitatea lor. Ne-a asigurat că ne va sprijini cu tot ceea ce avem nevoie în continuare. Ministrul Nelu Tataru ne-a mulțumit pentru eforturile noastre de a opri răspândirea noului coronavirus”, a precizat prof. dr. Cristian Oancea, managerul Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara.

Articolul precedentSalvați Copiii: E nevoie de norme metodologice clare pentru ca școlile să permită reîntoarcerea elevilor
Articolul următorHorațiu Moldovan: Nu este cazul să facem o testare în masă. Dorim să creștem precizia testelor