Ministrul Sanatatii a discutat cu managerii spitalelor din judetul Bacau despre eficientizarea activitatii din spitale

0
5

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a discutat cu managerii spitalelor din judetul Bacau despre modalitatile de eficientizare a activitatii din respectivele unitati sanitare, in cadrul unei vizite de lucru, anunta un comunicat de presa al Ministerului.

in urma discutiilor s-a decis alocarea unor fonduri de 1 milion de lei pentru spitalul din Buhusi, pentru achizitionarea echipamentelor de radiologie care sa inlocuiasca aparatura invechita utilizata in prezent.

Ministrul Sorina Pintea a vizitat si Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, care, in urma cu cateva luni, a primit aparatura de radioterapie prin programul derulat impreuna cu Banca Mondiala,

Vizita ministrului a avut loc dupa intalnirea pe care Sorina Pintea a avut-o cu presedintele Cosiliului Judetean si primarul Municipiului Bacau in cadrul careia i-a fost prezentat proiectul de asociere dintre spitalul municipal si cel judetean, mai informeaza comunicatul de presa.

Potrivit documentului, proiectul prevede realizarea unei singure entitati medicale care sa asigure servicii medicale de calitate pentru peste 600.000 de locuitori din judetul Bacau.

Articolul precedentAlte 2.500 de fiole de imunoglobulina au intrat in depozitul Unifarm ieri dupa-amiaza
Articolul următorGreva de avertisment in sistemul de sanatate