Ministerul Sanatatii va suplimenta fondurile sectiilor de neonatologie

0
20

Ministerul Sanatatii va suplimenta fondurile sectiilor de neonatologie pentru o mai buna functionare a acestora, se arata intr-un comunicat de presa primit de redactia www.sanatateatv.ro.

„Ministerul Sanatatii acorda o atentie deosebita ingrijirii tuturor pacientilor, iar situatia asigurarii finantarii pentru ingrijirea nou-nascutilor prematuri va fi solutionata prin rectificare bugetara. Astfel, vom asigura adecvat fonduri suplimentare acestor sectii, pe langa sumele alocate de CNAS”, a anuntat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Avand in vedere ca Programul National de Sanatate a Femeii si Copilului urma sa fie finantat integral din bugetul CNAS din luna august a acestui an, iar planificarea bugetara a fost facuta pentru sase luni, sumele alocate pentru 2014 au fost mai mici comparativ cu 2013.

Ad in title
Articolul precedentConf. univ. dr. Ioan Andrei Veresiu: Individualizarea tratamentului in neuropatia diabetica este esentiala
Articolul următorDecesele prin cancer pancreatic vor creste in 2014. La femei, cancerul pulmonar va fi in curand mai mortal decat cel de san