Medicii si asistentele din sectia UPU a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca si-au retras demisiile

0
336

Medicii si asistentele demisionare din Unitatea de Primiri Urgente – SMURD a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca si-au retras demisiile, dupa ce aseara, manager-ul interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, dr. Sorin Constantin Paun si-a inaintat demisia Ministrului Sanatatii.

Motivul renuntarii cadrelor medicale la demisii a fost asigurarea din partea reprezentantilor Ministerului Sanatatii ca lucrurile vor decurge pe un fagas normal, ca se vor asigura medicamentele si instrumentele sanitare necesare actului medical specializat. De asemenea, medicii si asistentele au fost asigurate si de existenta unei comunicari mai bune dintre acestea si noul manager al Spitalului Clinic de Urgente Floreasca.

Deocamdata, medicii sectiei UPU-SMURD Floreasca asteapta o noua numire pe post de conducere a Spitalului, numire care va veni din partea Ministerului Sanatatii.

Situatia din cadrul sectiei UPU-SMURD a Spitalului Clinic de Urgente Floreasca, unde mai mult de jumatate dintre medici si-au dat demisia cu o zi in urma, a aparut pe fondul unor probleme de comunicare si colaborare cu managementul unitatii sanitare.

Articolul precedentConf. dr. Corina Zugravu: Etapele procesului de slabire, pasi de urmat si ce trebuie evitat pentru efectele dorite
Articolul următorWorkshop pe tema supravegherii si controlului infectiilor intraspitalicesti pentru cadrele medicale din Arges