„MF – Ziarul Medicului de Familie” impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei din Romania va invita sa luati parte la cel mai cunoscut eveniment dedicat medicilor de familie, Medical Forum Ploiesti, care va avea loc la Hotel Tiara, Str. Tache Ionescu nr. 6, in data de 16-17 octombrie 2012, incepand cu orele 09.00.

Moderatorul evenimentului este dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF. Printre temele aflate in dezbatere se numara: „Medicina de familie in ani de criza”, „Reteta electronica”, „Managementul cabinetului medical individual”, „Medicul de familie, educator si consilier”, dar si „Monitorizarea bolilor cronice”.

Manifestarea va fi creditata cu 9 puncte EMC, iar la lucrarile ei sunt asteptati 200 – 300 de medici si presedinti ai filialelor SNMF din intreaga tara.

Participantii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.