Implantul dentar este alegerea potrivita pentru persoanele care au dinti lipsa sau sunt fracturati sau prezinta afectiuni severe ale gingiilor. Implantul dentar reprezinta un surub mic de metal sau o radacina dentara artificiala din titan si se realizeaza printr-o interventie chirurgicala simpla si nedureroasa. Interventia chirurgicala, in cazul implantului dentar, se efectueaza sub anestezie locala.

Implantul dentar are o serie de beneficii. in primul rand implantul dentar ajuta persoana in cauza sa isi recapete zambetul si astfel increderea in sine si sa nu mai intampine dificultati in masticatie. De asemenea, implantul dentar va da aceeasi senzatie si acelasi confort ca si dintele natural.

insa, ca si in cazul dintelui natural, implantul dentar are nevoie de o igiena orala adecvata pentru a-si pastra sanatatea. Asadar, spalatul dintilor in mod regulat, folosirea atei dentare si prezenta la medicul stomatolog pentru controale de rutina reprezinta activitati ce nu trebuie neglijate.

Mai multe informatii puteti afla de la specialistii Clinicii Stomatologice Multident.

Clinica Stomatologica Multident este orientata catre sanatatea pacientilor sai, avand servicii personalizate pentru fiecare dintre ei. Clinica ofera servicii clinice de inalta calitate, tehnologie stomatologica de ultima ora, profesionisti dedicati nevoilor pacientilor, intr-un mediu prietenos si reconfortant. Atentia pentru detalii imbunatateste calitatea actului medical. De aceea, specialistii Clinicii Stomatologice Multident se specializeaza continuu pentru a oferi servicii de calitate pacientilor si pentru a obtine rezultate de exceptie.

Un articol despre acest subiect gasiti aici