Liz Taylor spitalizata, purtatorul de cuvant a dezmintit „zvonurile alarmiste”

0
224

Los Angeles, 1 aug /Agerpres/ – Elizabeth Taylor a fost spitalizata „din precautie”, a indicat joi purtatorul sau de cuvant la Los Angeles, dezmintind „zvonurile alarmiste” despre sanatatea actritei britanice de 76 de ani, unul dintre ultimii monstri sacri de la Hollywood, relateaza AFP.

„Doamna Taylor se simte bine”, a declarat Dick Guttman intr-un comunicat. „Zvonurile care au demarat in Anglia despre sanatatea sa sunt spectaculare, alarmiste si false. Vizita sa la spital este efectuata din precautie. Se va intoarce repede acasa”, a adaugat el.

Gutmann nu a oferit detalii in legatura cu locul in care a fost internata Elizabeth Taylor, care traieste in mod obisnuit in regiunea Los Angeles. El nu a explicat motivul pentru care actrita distinsa cu doua premii Oscar necesita ingrijiri.

„La ora actuala, ea este inconjurata de familie, prieteni si bijuterii magnifice”, s-a multumit el sa indice. Celebra actrita este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru bijuterii.

Potrivit presei de scandal, Liz Taylor ar suferi de pneumonie si ar fi nevoita sa apeleze la un aparat de respiratie artificiala. Informatii alarmiste despre sanatatea fizica sau mentala a actritei cu ochi violeti apar in mod regulat in presa si sunt, de asemenea, dezmintite adesea. Liz Taylor, care nu a mai aparut pe marele ecran din 2001, se deplaseaza intr-un scaun cu rotile, oficial din cauza unei scolioze.

Sursa: Agerpres

Articolul precedentCongresul Federatiei Internationale a Studentilor Farmacisti, la Cluj
Articolul următorInfectiile urinare la copii – Partea I