Liderii medicali, premiati la Gala SanatateaTV!

0
153

SanatateaTV, prima televiziune online, dedicata exclusiv sanatatii, organizeaza pe data de 4 decembrie, in parteneriat cu Puls Media Network, Gala SanatateaTV.

Simona Vladica, director de dezvoltare SanatateaTV, spune ca se vor acorda premii pentru urmatoarele categorii: Premiul pentru leadership medical, Premiul pentru inovatie si devotament in medicina, Premiul pentru programe business dedicate sanatatii, Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala, Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti, Premiul pentru cel mai tenace jurnalist pe sanatate, Premiul eco-sanatate pentru promovarea unei vieti si alimentatii sanatoase, Premiul Mens sana in corpore sano. SanatateaTV va acorda: „Premiul pentru intreaga cariera medicala”, „Premiul pentru cea mai buna editura medicala” si „Premiul pentru initiativa si perseverenta in promovarea preventiei in sanatate, a importantei produselor naturale si a metodelor ecologice de productie”.

Nominalizatii au fost selectati de catre un juriu format din personalitati ale lumii medicale, sociale, economice si academice din Romania, in urma unei analize obiective. La una dintre cele mai importante categorii, „Leadership medical”, au fost nominalizati prof. dr. Adrian Streinu Cercel, prof. dr. Mihai Luncan si prof. dr. Gheorghe Peltecu. Acestia au fost propusi datorita rezultatelor extraordinare pe care institutiile sau echipele din subordine le-au inregistrat.

Alina Oprea, managerul SanatateaTV, a declarat ca printre sponsorii Gala SanatateaTV, editia 2008, se numara compania A&D Pharma, departamentul MagnaPharm, divizia AmGen; Oana Belu, proprietar Domeniile Ostrov; Biofarm si ASI.

Prin initierea acestui eveniment, televiziunea www.sanatateatv.ro doreste premierea specialistilor din domeniul sanitar care s-au implicat activ in promovarea unei vieti sanatoase. SanatateaTV este cea mai importanta sursa de informare online din domeniul sanatatii, care ofera publicului emisiuni cu medici specialisti de renume, articole medicale informative si stiri de ultima ora din sanatate.

Articolul precedentDirectorul Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor – ales prin concurs
Articolul următorPersonalitatile medicale, premiate la Gala SanatateaTV!