A fost deschisa cea mai moderna maternitate privata din tara!

0
232

Centrul Medical Unirea lanseaza incepand cu luna decembrie a acestui an cea mai moderna maternitate privata din tara , Spitalul de Obstetrica – Ginecologie Regina Maria. Investitia s-a ridicat la suma de 5,5 milioane de euro, spitalul respectand cele mai inalte standarde occidentale.

Maternitatea dispune de un bloc operator, sala de nasteri, terapie intensiva, neonatologie, rezerve si sali de operatii. Mamicile care aleg sa nasca aici pot beneficia de cele mai bune conditii, paleta de servicii fiind una larga. Spitalul poate asigura atat interventii de rutina, cat si interventii histeroscopice, laparoscopice, interventii nemutilante pe san, in caz de cancer, abordarea moderna interdisciplinara cu specialisti din tara si din strainatate a cazurilor de cancer genital, rezolvarea prolapsului genital si a incotinentei urinare.

Echipa medicala este formata din 30 de medici care asigura permanenta in cadrul spitalului si o serie de medici colaboratori care asista la nasteri sau la operatii. „in realizarea acestui proiect am avut in primul rand in vedere siguranta mamei si a copilului, iar din acest punct de vedere nu am acceptat niciun compromis. Medical, tehnologic, organizatoric, profesional dar si logistic suntem la nivel absolut compatibil cu orice clinica din Europa. Pe de alta parte confortul oferit, intimitatea si eleganta incaperilor ar fi invidiate de multe clinici din Europa prin care am trecut”, a declarat Dr. Iosif Niculescu, Directorul Spitalului Regina Maria.

Articolul precedentDirectorul Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor – ales prin concurs
Articolul următorPersonalitatile medicale, premiate la Gala SanatateaTV!