Lectori universitari de renume din tara si strainatate prezenti la Şcoala de Vara Neurodiab 2015, 17-18 iulie 2015

0
260

Şcoala de vara Neurodiab s-a desfasurat in perioada 17-18 iulie 2015 la Sinaia, manifestarea bucurandu-se de un numar mare de participanti, dar si de prezenta unora dintre cei mai cunoscuti specialisti din tara si din strainatate, care s-au aratat incantati de nivelul stiintific ridicat al evenimentului precum si de modul in care acesta s-a desfasurat.

Şcoala de Vara Neurodiab 2015 s-a adresat exclusiv tinerilor medici, rezidenti si specialisti, fiind o platforma educationala complexa care a acoperit teme de interes pentru echipa multidisciplinara implicata in managementul neuropatiei diabetice in general si al neuropatiei autonome, in special.

in cadrul scolii de Vara Neurodiab 2015 a fost acordat si Premiul Neurodiab 2015, destinat tinerilor medici rezidenti si specialisti, avand activitate si lucrari in sfera neuropatiei diabetice si a piciorului diabetic. Premiul a mers la o echipa formata din doi tineri medici, acestia beneficiind astfel de sutinerea participarii la cel de-al 51-lea Congres Anual al Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului, EASD 2015 – Stockholm. Tot cu acest prilej au fost premiate si cele mai bune trei prezentari de cazuri clinice realizate de cursantii scolii de Vara Neurodiab.

Organizator stiintific: Societatea de Neuropatie Diabetica

Partener: Worwag Pharma

Operator turistic: New Star Services

Parteneri media strategici: www.sanatateatv.ro. www.comunicatemedicale.ro

PR & Comunicare: Sanatatea Press Group

Articolul precedentStudiu: Noi markeri urinari pot ajuta in detectarea si diagnosticarea prematura a cancerului pancreatic
Articolul următorInstitut Regional Oncologic la Timisoara