La Cluj-Napoca incepe Dental Management Summer University

0
51

in perioada 11-14 iulie 2016, la Cluj-Napoca va avea loc Dental Management Summer University, eveniment care isi propune stimularea transferului rezultatelor cercetarii stiintifice nationale si internationale in practica de medicina dentara.

Astfel, se urmareste sa se sprijine si sa se faciliteze insertia tanarului absolvent pe piata extrem de competitiva a fortei de munca in domeniul medicinii dentare, iar pe medicii stomatologi care au propriul cabinet de medicina dentara sa ii ajute sa il dezvolte, potrivit unui comunicat de presa.

Manifestarea organizata de catre Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Organizatia Studentilor Stomatologi UMF „Iuliu Hatieganu” si Colegiul Medicilor Dentisti Cluj va avea loc in Aula Iuliu Hatieganu din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”Cluj-Napoca – Str. Gheorghe Marinescu, nr. 23.

Articolul precedentEducarea asupra consumului de fructe si legume, dar si alte obiceiuri alimentare sunt pasi importanti in dezvoltarea copiilor
Articolul următorActivitatea in blocul operator aseptic de la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala Bucuresti, suspendata