Iti doresti un posterior brazilian?

0
22

incepe in luna februarie, se desfasoara in Brazilia si aduce in atentia doamnelor si domnilor, cele mai apetisante posterioare din lume. Da, este vorba despre Carnavalul de la Rio de Janeiro! Pentru ca sunt multe femei care isi doresc sa aiba un posterior asemeni dansatoarelor de samba din Brazilia, chirurgia estetica vine in intampinarea acestora cu o solutie: implanturile fesiere.

Implanturile fesiere presupun o interventie chirugicala cu rolul de a crea asa numitula€š a€™a€™posterior braziliana€™a€™, ferm, tonifiat si bombat, la care viseaza orice femeie. Realizate din gel siliconic, implanturile nu numai ca vor mari volumul fesei, dar vor oferi purtatoarei si rotunjime, cu efect de lifting. Nu suna rau deloc, nu-i asa?

Procedeul presupune o incizie in partea coccigiana, adica in partea superioara a santului interfesier, unde se va crea un a€™a€™buzunara€™a€™ pentru a insera implanturile cu silicon. Totodata, exista varianta, ca in locul siliconului sa fie inserat si tesut adipos, preluat direct de la pacienta, insa acest lucru va necesita interventii periodice pentru un rezultat satisfacator de lunga durata. Ca si in cazul implanturilor de san, implanturile fesiere sunt de diferite forme si marimi, care, de regula, sunt alese impreuna cu pacienta la consultatie.

Ad in title

Interventia chirurgicala dureaza doua ore si se realizeaza sub anestezie generala, astfel incat, pacienta nu va simti nicio durere. De asemenea, in primele zile dupa operatie este recomandat repausul la pat, in pozitie ventrala.

Articolul precedentNoi operatii de chirurgie cardiaca pediatrica la Spitalul de Copii Marie Curie in perioada 3-8 februarie 2014
Articolul următorMinisterul Sanatatii a anuntat incheierea campaniei de vaccinare antigripala pentru sezonul 2013-2014