Ion Bazac a demisionat!

0
238

Ion Bazac a demisionat din functia de presedinte al Forza Rossa, ca urmare a nominalizarii sale in functia de ministru al Sanatatii, informeaza Mediafax.

Forza Rossa a inregistrat in acest an o cifra de afaceri de 6 milioane de euro. Firma a livrat in ultimul an 16 masini Ferrari si are comenzi pentru inca 48.

Sambata, Bazac a primit avizul pentru ocuparea functiei de ministru al Sanatatii, din partea celor doua comisii parlamentare pentru Sanatate.

Contactat de catre SanatateaTV in vederea obtinerii unei pareri avizate referitoare la alegerea noului ministru, presedintele Colegiului Medicilor, prof. dr. Vasile Astarastoae, a declarat ca spera ca noul ministru sa acorde o suficienta importanta principalilor actanti din sistem – cadrelor medicale – si sa pastreze o legatura permanenta cu acestia. „Sper ca noul ministru sa nu confunde Ministerul Sanatatii cu compania Forza Rossa pe care a condus-o, si sa nu uite ca aceasta institutie are cu totul alte obiective”, a continuat prof. Astarastoae.

Vasile Astararstoae a mai spus ca nu poate face previziuni cu privire la gradul de eficienta pe care noul ministru l-ar putea manifesta in conducerea Ministerului, deoarece, spune acesta, Ion Bazac a fost destul de discret in perioada in care a ocupat functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii pe probleme de integrare europeana.

Articolul precedentBebelus nascut cu picioare in creier!
Articolul următorGreva la Spitalul Judetean din Ploiesti!