Reactii in sanatate

0
198

Ion Bazac a primit avizul din partea celor doua comisii parlamentare pentru Sanatate pentru ocuparea functiei de ministru al Sanatatii. Noul ministru al sanatatii a primit 16 voturi „pentru”, sase „impotriva” si doua abtineri.

Printre promisiunile facute de catre noul ministru s-a numarat si aceea de a se consulta cu reprezentantii Colegiului Medicilor si cu cei ai Colegiului Farmacistilor, in legatura cu toate deciziile pe care le va lua.

Contactat de catre SanatateaTV in vederea obtinerii unei pareri avizate referitoare la alegerea noului ministru, presedintele Colegiului Medicilor, prof. dr. Vasile Astararstoae, a declarat ca nu poate face previziuni cu privire la gradul de eficienta pe care noul ministru l-ar putea manifesta in conducerea Ministerului, deoarece, ” Ion Bazac a fost destul de discret in perioada in care a ocupat functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii pe probleme de integrare europeana”.

Vasile Astarastoae a mai spus ca spera ca noul ministru sa acorde o suficienta importanta principalilor actanti din sistem – cadrelor medicale – si sa pastreze o legatura permanenta cu acestia. „Sper ca noul ministru sa nu confunde Ministerul Sanatatii cu compania Forza Rossa pe care a condus-o, si sa nu uite ca aceasta institutie are cu totul alte obiective”, a continuat prof. dr. Astarastoae.

Articolul precedentBebelus nascut cu picioare in creier!
Articolul următorGreva la Spitalul Judetean din Ploiesti!