Avem deosebita onoare de a va invita sa luati parte la Zilele Institutului Clinic Fundeni, eveniment care se va desfasura in perioada 1-3 noiembrie 2012.

Va asteptam ladeschiderea oficiala,care va debuta cu oconferinta de presa,care va avea loc joi, 1 noiembrie, ora 10.00, in amfiteatrul unitatii. in cadrul evenimentului vor fi prezentate activitatile institutiei, evenimentele-cheie ale anului 2012, precum si proiectele de viitor.

La deschiderea oficiala vor participa:

Dr. Raed Arafat – Ministru delegat – Ministerul Sanatatii

Dr. Carmen Orban – Manager I.C. Fundeni

Dr. Alina Tanase – Director Medical I.C. Fundeni

in cadrul evenimentului de deschidere si-au mai anuntat prezenta consilieri de stat pe probleme de sanatate, secretari de stat in Ministerul Sanatatii, precum si manageriai altor unitati medicale din Romania.

La manifestare vor fi prezentate bilanturile anului 2012: cifre atinse, premiere medicale, inaugurari, rezultate medicale si stiintifice, dar si proiectele in derulare sau cele viitoare. De asemenea, in cadrul evenimentului vor participa si sefiicentrelor de excelenta I.C. Fundeni:

Prof.univ.dr. Irinel Popescu – Director Centrul pentru Boli Digestive si Transplant Hepatic, Presedinte Academia de Ştiinte Medicale

Acad. Ioanel Sinescu – Director Centrul pentru Uronefrologie si Transplant Renal, Rector UMF Carol Davila

Conf.univ.dr. Daniel Coriu – Director Centrul pentru Transplant Medular

in continuarea conferintei de presa, sunteti invitati la Gala de Excelenta I.C. Fundeni. Ceremonia este o recunoastere a meritelor specialistilor din I.C. Fundeni care au avut rezultate remarcabile in anul 2012 si a celor care au adus contributii importante in activitatile de cercetare desfasurate.

Sambata, 3 noiembrie, ora 10.00, va asteptam in Parcul Herastrau (zona Roata Mare) pentru a va implica activ in cadrul evenimentului Zilele Institutului Clinic Fundeni prin participarea la Fundeni Challenge, o competitie prin care sustinem practicarea sportului pentru sanatate, initiativa fiind si un semn de solidaritate cu pacientii Institutului Clinic Fundeni si cu familiile acestora.