IGSU le recomanda femeilor femeilor insarcinate la termen sa se cazeze in localitati cu unitati spitalicesti

0
21

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta le recomanda femeilor insarcinate la termen sau celor care ar trebui sa nasca in perioada imediat urmatoare, dar si celor pentru care nasterea ar trebui sa se realizeze prin operatie cezariana, sa se cazeze in localitati in care functioneaza unitati spitalicesti, avand in vedere conditiile meteo, se arata intr-un comunicat de presa afisat pe site-ul institutiei.

De asemenea, IGSU le recomanda persoanelor care urmeaza tratamente cu medicamente sa asigure din timp stocurile necesare pentru a nu se afla in imposibilitatea de procurare a acestora.

Totodata, pompierii le recomanda oamenilor sa pregateasca rezerve de alimente, apa si combustibil si sa pastreze la indemana unelte pentru degajarea zapezii. „Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta, cu toate echipajele disponibile, inclusiv cele de pompieri paramedici,vor efectua toate demersurile necesare pentru a salva persoanele aflate in situatii dificile, prin toate operatiunile necesare – evacuare, transport, asistare, etc”, se precizeaza in comunicatul de presa.

Ad in title

Recomandarile Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta vin in conditiile in care meteorologii au dat o atentionare de vreme rea pentru data de 29 ianuarie 2014, intervalul orar 06:00-23:00.

Articolul precedentDr. Traian Constantin: Aproximativ 1% din populatia generala dezvolta pe parcursul vietii litiaza urinara
Articolul următorSfaturi cu privire la citirea corecta a etichetelor produselor alimentare