Dr. Raed Arafat va fi numit la conducerea Departamentului pentru interventii la situatii de urgenta din cadrul MAI

0
30

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Raed Arafat, va fi numit in cursul zilei de 29 ianuarie 2014 la conducerea noului departament ce va fi infiintat in cadrul Ministerului de Interne si care va avea ca obiectiv imbunatatirea sistemului de coordonare in cazul interventiilor la situatii de urgenta.

Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern din data de 29 ianuarie 2014.

„De asemenea, tot astazi (n.r. 29 ianuarie 2014) avem un act normativ prin care imbunatatim sistemul de coordonare in situatii de urgenta. in cadrul Ministerului de Interne vom construi Departamentul pentru interventii la situatii de urgenta, un departament care va avea in mod sigur in coordonare ISU, Inspectoratul General de Aviatie, dar si coordonarea operativa a ceea ce inseamna ambulante, unitatile de primiri urgente, deci ceea ce practic are in mod clar in coordonare, din prima secunda, cand avem situatii de urgenta. Departamentul va fi sub conducerea unui secretar de stat si, evident, ca astazi cred ca cel mai potrivit e domnul Arafat, pe care il voi si numi astazi in functie”, a declarat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern din data de 29 ianuarie 2014.

Ad in title
Articolul precedentDr. Traian Constantin: Aproximativ 1% din populatia generala dezvolta pe parcursul vietii litiaza urinara
Articolul următorSfaturi cu privire la citirea corecta a etichetelor produselor alimentare