Festivitățile de absolvire la UMF Iași (LIVE)

0
403
foto: UMF Iasi
Un număr de 1643 absolvenți ai promoției 2023 a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași depun, vineri – 28 iulie, jurământul de intrare în nobila profesie din slujba semenilor.
Evenimentul se desfășoară pe parcursul întregii zile, pe esplanada din fața clădirii admnistrative a UMF Iași, în două etape: cursurile festive ale facultăților, în intervalul 09.00 -17.30, de la ora 19.00 fiind programată ceremonia de absolvire în cadrul căreia rectorul universității, prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, va adresa salutul său, vor fi premiați șefii de promoție a celor patru facultăți din cadrul UMF Iași iar corul „Ceata de Mediciniști” va încânta cu un repertoriu ales audiența. Vor urma speech-uri motivaționale iar finalul este rezervat, ca de fiecare dată, unui moment solemn așteptat, încă din anul I, de toți studenții UMF Iași: Jurământul lui Hipocrate.
Întreaga ceremonie o puteți urmări live aici:
Promoția 2023, în cifre:
– 1643 absolvenți:
– 1276 absolvenți români
– 367 absolvenți internaționali din 38 de țări
– 14 specializări:
– 9 specializări cu predare în limba română
– 3 specializări cu predare în limba engleză
– 2 specializări cu predare în limba franceză
Articolul precedent28 iulie, ziua lor: La mulți ani, ambulanțierilor români!
Articolul următorMinsterul Sănătății: Licitație pentru dotarea cu echipamente a unui nou centru de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploieşti