Festival de prim ajutor organizat de catre Crucea Rosie

0
76

Crucea Rosie organizeaza in perioada 11-12 septembrie primul Festival de Prim Ajutor din Romania prin care urmareste constientizarea importantei cunoasterii tehnicilor de prim ajutor in randul romanilor, se anunta intr-un comunicat de presa.

in cadrul festivalului, vor avea loc Competitia Europeana de Prim Ajutor – FACE (First Aid Convention in Europe) si Gala Crucii Rosii Romane. 28 de echipe de prim ajutor din 24 de state din Europa s-au inscris in competitia FACE, competitie care se desfasoara anual intre echipe de prim ajutor din Crucea Rosie, respectiv Semiluna Rosie care se intrec in a-si demonstra abilitatile in acordarea primului ajutor in situatii de urgenta.

Crucea Rosie Romana anunta si lansarea campaniei Face it!, cu ocazia Festivalului de Prim Ajutor prin care atrage atentia asupra „importantei acordarii primului ajutor de catre oricine, oricand”, se mai arata in comunicat.

Festivalul se va deschide in 11 septembrie in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti cu o parada a echipajelor participante la competitie, care va fi urmata de un concert in aer liber cu prilejul Galei Crucii Rosii Romane. Competitia FACE va avea loc in a doua zi de festival, in acelasi loc, incepand cu ora 08.30.

Articolul precedentCasele de asigurari din Bucuresti si alte 17 judete isi prelungesc programul pentru eliberarea cardurilor de sanatate
Articolul următorEsti insarcinata? Vezi ce analize medicale trebuie sa-ti faci in perioada sarcinii!