Cea de-a doua editie a ExpoMedika si-a deschis portile in data de 5 iunie 2012. Prin intermediul ExpoMedika 2012 se doreste crearea unui mediu de intalnire pentru intreg domeniul medical, care vizeaza reprezentantii institutiilor de stat, managementul spitalelor si clinicilor medicale, dar si cadre medicale, profesori universitari si studenti la facultatile de medicina.

a€œÅži in 2012 vorbim de un concept dinamic, de talie internationala, care va cuprinde conferinte stiintifice urmate de aplicatii la standurile expozantilor, aplicatii realizate cu sprijinul Asociatiilor si Societatilor medicale din Romania si din strainatate. Conferintele medicale vor fi sustinute de speakeri de renume din domenii, precum medicina de urgenta, medicina de laborator, cardiologie, pediatrie, ortopedie, diabetologie, ginecologie, oncologie, diagnosticare”, a declarat pentru Sanatatea TV, Catalin Neamtu, presedintele DK Group, organizator al ExpoMedika.

in cadrul ExpoMedika se vor acorda acreditari EMC gratuite si vor avea loc expozitii in care vor fi prezentate cele mai noi aparate, echipamente si servicii medicale. De asemenea vor avea loc workshop-uri de specialitate, dar si Gala Umanitara cu participarea personalitatilor din lumea medicala si din cea mondena.

ExpoMedika 2012 se va desfasura pana in data de 8 iunie 2012.