Explozie, urmată de un incendiu la un transformator din curtea Spitalului Nicolae Robănescu. 110 copii au fost evacuați

0
154

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la un transformator aflat în curtea Spitalului Nicolae Robănescu. Focul s-a extins şi la două autoturisme, informează reprezentanții ISU Bucureşti – Ilfov. 110 copii au fost evacuaţi din unitatea medicală.

Incendiul se manifestă cu flacără violentă şi degajări de fum. 110 copii au fost evacuaţi din unitatea medicală.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un post trafo (transformator) cu propagare la două autoturisme în strada D. Minca (în curtea Spitalului Robanescu). Incendiul se manifestă cu flacără violentă şi degajări de fum, în acest moment acţionăm pentru localizarea acestuia şi limitarea propagării la spital. Spitalul a fost evacuat inclusiv copiii, aceştia au fost transferaţi la Marie Curie”, precizează ISU.

Au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, descarcerarea, detaşamentul special de salvatori, CBRN, o autospecială cu azot şi două ambulante SMURD.

Articolul precedentCNAS: Funcţionarea Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate a fost stabilizată, după o perioadă de fluctuaţii
Articolul următorUPDATE Incendiu Spitalul Nicolae Robănescu: Toți cei 110 copii au fost transferați în siguranță la Spitalul Marie Curie