Doliu in medicina si cercetarea medicala romaneasca – Acad. Laurentiu M. Popescu s-a stins din viata

0
31

Potrivit unor informatii de ultima ora de la Institutul National „Victor Babes”, unul dintre cei mai exponentiali profesionisti ai cercetarii stiintifice medicale mondiale, Academicianul Laurentiu M. Popescu a incetat din viata.

Academicianul Laurentiu M. Popescu a fost rector al Universitatii de Medicina si Farmacie a€œCarol Davila” din Bucuresti in perioada 1992-2004, presedinte al Academiei de Ştiinte Medicale in perioada 2006-2011 si presedinte al Sectiei de Ştiinte Medicale a Academiei Romane in perioada 2006-2014. De asemenea, Acad. Laurentiu M. Popescu a fost director general al Institutului National a€œVictor Babes” din Bucuresti in perioada 1993-2015, in care a lasat in urma sa o opera vasta in ceea priveste cercetarea stiintifica medicala.

Una dintre cele mai recunoscute si apreciate descoperiri la nivel mondial a acad. Laurentiu M. Popescu este reprezentata de noile celule din organismul uman, numite telocite. Acestea au revolutionat in scurt timp lumea stiintifica medicala mondiala.

Ad in title

Trupul neinsufletit al Academicianului Laurentiu M. Popescu a fost depus la Biserica Icoanei.

inmormantarea va avea loc miercuri – 5 august, 2015- la Cimitirul Ghencea Civil.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Echipa SanatateaTv.ro transmite condoleante!

Articolul precedentIn memoriam Prof. dr. doc. Iulian Mincu
Articolul următorStudiu: Noi markeri urinari pot ajuta in detectarea si diagnosticarea prematura a cancerului pancreatic