Igiena orala este extrem de importanta, in conditiile in care prin curatarea dintilor putem preveni si trata diverse boli ale gingiilor. Astfel, in tot procesul de igiena orala, un rol important il are curatarea dintilor de tartru ce se depune in special pe fata interna a dintilor de jos, dar si pe fata dinspre obraz a molarilor superiori si in zonele in care dintii nu se curata.

Detartrarea cu ultrasunete este una din metodele de eliminare a tartrului de pe dinti, prevenind in felul acesta aparitia bolilor parodontale. Detartrajul cu ultrasunete se face la recomandarea medicului stomatolog, o data la sase luni sau la trei luni in cazul persoanelor fumatoare. De asemenea, detartrarea cu ultrasunete este indicata si persoanelor care se confrunta cu probleme gingivale, cand dintii sunt mai slabiti, iar gingia nu mai ofera aceeasi siguranta. Mai mult decat atat, detartrajul cu ultrasunete nu afecteaza structura dintelui, asa cum se intampla in cazul detartrajului manual.

Mai multe informatii puteti afla de la specialistii Clinicii Stomatologice Multident.

Clinica Stomatologica Multident este orientata catre sanatatea pacientilor sai, avand servicii personalizate pentru fiecare dintre ei. Clinica ofera servicii clinice de inalta calitate, tehnologie stomatologica de ultima ora, profesionisti dedicati nevoilor pacientilor, intr-un mediu prietenos si reconfortant. Atentia pentru detalii imbunatateste calitatea actului medical. De aceea, specialistii Clinicii Stomatologice Multident se specializeaza continuu pentru a oferi servicii de calitate pacientilor si pentru a obtine rezultate de exceptie.