Departamentele de oncologie si ecografie din cadrul Institutului Clinic Fundeni au fost renovate!

0
169

Fundatia Vodafone Romania a alocat 86.000 de euro pentru dotarea si renovarea departamentelor de Ecografie si Oncologie din cadrul Institutului Clinic Fundeni, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Departamentele de Oncologie si Ecografie, parte a Centrului National de Gastroenterologie si Hepatologie de la Fundeni sunt in prezent amenajate tocmai pentru a raspunde nevoilor de ingrijire ale celor aproximativ 300 de pacienti cu afectiuni oncologice care sunt tratati aici lunar.

Operatiunea de renovare a inclus saloanele propriu-zise, sala de mese, dependintele, instalatiile sanitare si dotarea cu mobilier complet celor peste 300 mp aferenti sectiilor. Costul lucrarilor a fost de 44.000 de euro. Departamentul de Ecografie a fost echipat cu un aparat performant de ecografie abdominala, in valoare de 42.000 de euro, cu ajutorul caruia vor putea fi consultati si diagnosticati zilnic circa 80 de pacienti.

Fundatia Vodafone Romania a alocat, in ultimii doi ani, fonduri de peste 1000.000 de euro pentru sustinerea programelor de asistenta medicala care au inclus si investitii in aparatura medicala (cardiografe, monitoare pentru functii vitale, ecografe si incubatoare performante) pentru diverse spitale din Bucuresti.

Articolul precedentinsarcinata de 61 de ani cu un fat mort!
Articolul următorUn barbat a decedat dupa ce medicii i-au refuzat internarea!