Demisie la Ministerul Sanatatii dupa schimbarea Guvernului

0
25

Secretarul de stat in Ministerul Sanataţii Rodica Nassar a anunţat ca demisioneaza, incepand de astazi, din functie.

„Cu bune, cu rele, cu reuşite, dar şi cu neimpliniri, cu momente de bucurie, dar şi cu foarte mult stres, astazi am incheiat un alt capitol din viaţa mea”, a scris Nassar, pe Facebook.

„Un gest de corectitudine politica insoţit de mulţumiri faţa de toţi colegii mei care au avut incredere in mine şi m-au susţinut in ocuparea unei funcţii de mare responsabilitate publica, inseamna demisia mea incepand cu data de 6 noiembrie 2019! Felicitari tuturor colegilor care au facut parte din Guvernul PSD condus de prim-ministrul Viorica Dancila şi multe realizari in continuare! Viitorul ne aparţine! Veţi vedea!”, a adaugat ea Nassar.

Ea a atasat postarii si cererea de eliberare din functie.

”Subsemnata Rodica Nassar, numita in functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii prin decizia prim-ministrului Romaniei nr. 601/30.08.2017, va rog sa imi aprobati eliberarea din functie incepand cu 6.11.2019”, se arata in solicitate.

Guvernul Orban a fost investit luni in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi ”pentru” si a depus juramantul la scurt timp dupa aceea.

Ministrii au preluat ieri, oficial, mandatele.

Articolul precedentInfarctul miocardic: Tinerii, putin interesati sa corecteze factorii declansatorisi sa urmeze tratamentul indicat
Articolul următorO asociatie trage un semnal de alarma privind cazuri de migratie catre plamani a implanturilor contraceptive