Decanii facultăților din cadrul UMF Carol Davila, desemnați

0
103

Procedura de numire, prin concurs, a decanilor celor patru facultăți din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București s-a încheiat astăzi.

Astfel funcţia de decan al Facultăţii de Medicină din cadrul UMF va fi ocupată şi în mandatul 2020 – 2024 de cătreprof. dr.  Cătălin Cârstoiu.

Prof. dr. Doina Drăgănescu va fi decanul Facultăţii de Farmacie – de către Doina Drăgănescu. Cei doi profesori au deţinut aceleaşi funcţii şi în mandatul 2016 – 2020.

De asemenea, prof. dr. Andreea Didilescu şi prof. dr. Victor Strâmbu vor ocupa, pentru prima oară, poziţiile de decani la Facultatea de Medicină Dentară, respectiv la cea de Moaşe şi Asistenţă Medicală.

„Precizăm că, în contextul epidemiologic actual, pentru selecţia decanilor, Consiliile facultăţilor s-au întrunit, pentru prima oară în istoria Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucureşti, în mediul online”, se arată într-un comunicat al UMF ”Carol Davila”.

 

Articolul precedentINSP: 66 de decese provocate de gripă
Articolul următorVIDEO Interviu cu dr Sandra Alexiu, despre rolul medicilor de familie în contextul pandemiei de coronavirus