Decorații acordate de președintele Klaus Iohannis, de Ziua Mondială a Sănătății

0
221
foto: Administrația Prezidențială a României

Cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare, în semn de apreciere pentru contribuţia avută în exercitarea actului medical, precum şi în dezvoltarea profesională a cadrelor medicale.

Astfel, liderul statului a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” Bucureşti, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C. C. Iliescu” Bucureşti , Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie” Bucureşti.

Preşedinele a mai conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Orăşenesc Vişeu de Sus, precum şi Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Institutului Naţional de Endocrinologie „C. I. Parhon” Bucureşti, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Articolul precedentPacienții clujeni se bucură de un nou centru de endoscopie intervențională. Ce servicii medicale oferă
Articolul următorAcțiunea impresionantă prin care au marcat medicii bănățeni Ziua Mondială a Sănătății