Crucea Roșie vine în sprijinul persoanelor care au rude în Israel, Palestina sau Siria

0
176
Crucea Roșie Română le transmite persoanelor care au rude în Israel, Fâșia Gaza sau Siria că pot apela la un serviciu specializat pentru căutarea și evacuarea a cetățenilor. Același apel de cooperare cu Comitetul Internațional al Crucii Roșii în ILOT pentru asistență și coordonare este transmis și ambasadelor sau reprezentanțelor diplomatice:
„Dacă sunteți îngrijorați pentru rudele dumneavoastră din Israel, Fâșia Gaza sau Syria, nu uitați că serviciul de Restabilire a Legăturilor Familiale vă stă la dispoziție.
Dacă nu ați mai primit niciun semn de viață de la membrii familiei dumneavoastră începând cu data de 07.10.2023, vă rugăm să ne contactați (nr. prin email) tracing@crucearosie.ro sau (n.r. telefonic) 0748 185 711.
Reprezentanțele diplomatice și ambasadele care desfășoară operațiuni de căutare și evacuare a cetățenilor lor sunt încurajate să stabilească contact direct cu Comitetul Internațional al Crucii Roșii în ILOT pentru asistență și coordonare” – informează Crucea Roșie Română.
Articolul precedentGrevă japoneză în farmcii comunitare din țară. Colegiul Farmaciștilor din România: Risc major de blocare a aprovizionării cu medicamente
Articolul următorUMFST „G.E. Palade”, Târgu Mureș: Personalul din sistemul de sănătate, pregătit în economia sănătății