Cristian Banu si-a luat concediu medical. Ministrul Sanatatii il critica!

0
175

Cristian Banu, managerul Spitalului „Victor Babes”, demis de catre ministrul Sanatatii Ion Bazac, a intrat in concediu medical. Ministrul Sanatatii sustine ca nu a revenit asupra deciziei si ca ordinul de demitere va fi pus in aplicare odata cu venirea acestuia la serviciu.

Mai mult, Bazac a solicitat reprezentatilor Casei de Nationale de Asigurari de Sanatate verificarea modului in care i-a fost acordat managerului Cristian Banu concediu medical. Potrivit unui comunicat emis de catre Ministerul Sanatatii, Banu „a participat la mai multe emisiuni de televiziune, a organizat declaratii de presa, cand ar fi trebuit, potrivit actului medical, sa se ocupe de starea de sanatate”.

„Sper ca nu este vorba de un concediu de maternitate care sa dureze doi ani. Ma astept ca domnul Cristian Banu sa dea dovada de responsabilitate si sa nu recurga la prelungirea nejustificata a concediului medical, punand astfel in dificultate buna desfasurare a activitatii spitalului”, a declarat ministrul Sanatatii, Ion Bazac.

Ministrul Sanatatii a mai spus ca nu va face niciun compromis in ceea ce priveste respectarea legii. a€œLegea nu este facultativa”, a adaugat ministrul.

Sursa: SanatateaTV

Articolul precedentS-a descoperit gena responsabila pentru metastaza in cancerul de san!
Articolul următorSanctiuni la Spitalul Clinic Fundeni!