Cosmetica dentara, un domeniu in plina ascensiune

0
19

Cosmetica dentara este unul dintre domeniile care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, inregistrand un succes tot mai mare, in conditiile in care foarte multi oameni doresc o imbunatatire a aspectului dintilor si a zambetului. Mai mult decat atat, prin intermediul cosmeticii dentare oamenii au posibilitatea sa-si corecteze imperfectiunile si sa rezolve problemele majore ale danturii.

Un procedeu de cosmetica dentara este albirea dintilor, prin intermediul caruia dintii sunt adusi la o culoare mai deschisa decat culoarea lor naturala. in acest caz, albirea dintilor se poate realiza atat in cabinetul medicului stomatolog cat si acasa.

Plombele dentare des utilizate in cabinetele medicilor specialisti repara unele fisuri ale dintilor sau acele zone ale dintilor supuse excesiv uzurii.

Ad in title

De asemenea, fatetele dentare sunt la mare cautare atat in randul persoanelor obisnuite cat si cel al vedetelor. Fatetele dentare utilizate pentru tratarea unor afectiuni precum dinti pigmentati, dinti cu modificari de forma, dar si pentru a acoperi spatiul existent intre dinti, imbunatatesc aspectul cavitatii bucale si zambetul. Nu in ultimul rand, coroanele dentare trateaza problemele majore ale dintilor, cum ar fi fracturile sau distrugerile.

Medicii stomatologi sustin ca durata de viata a tratamentelor de cosmetica dentara este data de respectarea normelor de igiena orala. Astfel ingrijirea corecta a dintilor si controalele periodice la medicul specialist asigura o durata de viata mai lunga.

Un articol complet despre acest subiect puteti citi aici

Mai multe informatii puteti afla de la specialistii Clinicii Stomatologice Multident.

Clinica Stomatologica Multident este orientata catre sanatatea pacientilor sai, avand servicii personalizate pentru fiecare dintre ei. Clinica ofera servicii clinice de inalta calitate, tehnologie stomatologica de ultima ora, profesionisti dedicati nevoilor pacientilor, intr-un mediu prietenos si reconfortant. Atentia pentru detalii imbunatateste calitatea actului medical. De aceea, specialistii Clinicii Stomatologice Multident se specializeaza continuu pentru a oferi servicii de calitate pacientilor si pentru a obtine rezultate de exceptie.

Articolul precedentStatistici alarmante: Numarul cazurilor de tuberculoza multirezistenta este in continua crestere
Articolul următorProf. univ. dr. Mircea Diculescu: Pacientii cu boli inflamatorii intestinale pot avea o viata normala