„Mf – ziarul medicului de familie” organizeaza sub patronajul Societatii Nationale de Medicina Familiei din Romania o noua editie in Tg. Mures a conferintei regionale Medical Forum, care va avea loc la Hotel President, sala Manadas (Str. Gheorghe Doja nr. 231), in perioada 20-21 martie 2012.

Temele aflate in dezbatere vor aborda subiecte importante pentru sistemul de medicina primara precum: „Medicina de familie in ani de criza”, „Managementul cabinetului medical individual”, „Medicul de familie, educator si consilier”, dar si „Monitorizarea bolilor cronice”.
Manifestarea va fi creditata EMC, iar la lucrarile ei sunt asteptati 200 – 300 de medici si presedinti ai filialelor SNMF din intreaga tara.
Participantii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.

Pharma Business Solutions organizeaza sub patronajul Colegiului Farmacistilor din Romania o noua editie in Tg. Mures, a conferintei regionale Pharma Forum, care va avea loc la Hotel President, sala Manadas (Str. Gheorghe Doja nr. 231), in perioada 22 – 23 martie 2012.

Temele aflate in dezbatere vor aborda subiecte importante din sistemul farmaceutic precum: „Mecanisme de management in farmacia afectata de criza”, „Noua lege a sanatatii si relatia farmacistului cu viitoarele Case Private de Sanatate”, „Farmacistul in aceeasi echipa cu medicul si pacientul”.
Manifestarea va fi creditata EFC, iar la lucrarile ei sunt asteptati 200 – 300 de farmacisti si presedinti ai filialelor CFR.
Participantii la Pharma Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a farmacistilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.