„mf – ziarul medicului de familie” organizeaza sub patronajul Societatii Nationale de Medicina Familiei din Romania o noua editie in Constanta a Conferintei Regionale Medical Forum care va avea loc la Hotel Ibis, Sala Ovidiu (Str. Mircea cel Batran nr.39B-41), in perioada 12-13 iunie 2012.

Temele aflate in dezbatere vor aborda subiecte importante pentru sistemul de medicina primara precum: „Medicina de familie in ani de criza”, „Managementul cabinetului medical individual”, „Medicul de familie, educator si consilier”, dar si „Monitorizarea bolilor cronice”.

Va invitam asadar sa dezbatem pe larg aceste subiecte alaturi de specialisti de renume din domeniu, de autoritati ale sistemului medical cat si de lectori de pe plan local. Manifestarea va fi creditata EMC, iar la lucrarile ei sunt asteptati 200 – 300 de medici si presedinti ai filialelor Societatea Nationala de Medicina Familiei din intreaga tara.

Participantii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.