Revista Pharma Business organizeaza sub patronajul Colegiului Farmacistilor din Romania o noua editie in Constanta, a Conferintei Regionale Pharma Forum, care va avea loc la Hotel Ibis, Sala Ovidiu (Str. Mircea cel Batran, nr. 39B-41), pe 14 – 15 iunie 2012.

Temele aflate in dezbatere vor aborda subiecte importante din sistemul farmaceutic precum: „Mecanisme de management in farmacia afectata de criza”, „Noua lege a sanatatii si relatia farmacistului cu viitoarele Case Private de Sanatate”, „Farmacistul in aceeasi echipa cu medicul si pacientul.”

Va invitam asadar sa dezbatem pe larg aceste subiecte alaturi de specialisti de renume din domeniu, de autoritati ale sistemului farmaceutic cat si de lectori de pe plan local.

Manifestarea va fi creditata EFC, iar la lucrarile ei sunt asteptati 200 – 300 de farmacisti si presedinti ai filialelor Colegiului Farmacistilor din Romania.

Participantii la Pharma Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a farmacistilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.