CNAS vrea sa trimita asiguratilor informatii in legatura cu serviciile de sanatate de care au beneficiat

0
212

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate vrea sa isi informeze regulat asiguratii cu privire la serviciile de care au beneficiat si care au fost decontate de Casa, intr-un demers de transparentizare a sistemului public de asigurari de sanatate, potrivit Lilianei Mihai, directorul general al CNAS.

Aceasta a explicat, in cadrul ZF Pharma Summit, ca toti asiguratii vor primi o scrisoare in care vor fi mentionate serviciile de care au beneficiat, felul si numarul acestora, precum si costul exact suportat pentru servicii de CNAS, pentru ultimele 12 luni.

Asiguratul va identifica astfel daca a beneficiat in mod real de respectivele servicii de sanatate, pentru o mai buna organizare a sistemului public de asigurari de sanatate, a relatiei Casa-asigurat si totodata pentru transparentizarea sistemului.

Liliana Mihai, directorul general al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a precizat totodata ca urmatoarele obiective ale institutiei se refera strict la reorganizarea legislativa si la debirocratizare.

Articolul precedentApneea in somn, afectiune subdiagnosticata in Romania
Articolul următorMinistrul Sanatatii: Una dintre institutiile care va beneficia de un accelerator liniar va fi Institutul Clinic Fundeni