Ceremonie de sfintire a Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”

0
29

Fiecare zi a unui pacient care depinde de tratamentul de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” este influentata de viata intrinseca insuflata de sufletul spitalului si al colectivului, iar vineri, 21 septembrie 2012, vom marca un moment de inalta semnificatie.

Avem deosebita placere de a va invita la ceremonia de sfintire a Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, care va avea loc in amfiteatrul unitatii, vineri, 21 septembrie, ora 11.00. La eveniment vor participa:

– Prof.dr. Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei

Ad in title

– Prof.dr. Florian Popa, Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor

– Conf.dr. Florian Bodog, secretar de stat in Ministerul Sanatatii

– Prof.dr. Eugen Mota, presedinte Societatea Romana de Nefrologie

Ceremonia de sfintire are loc dupa finalizarea lucrarilor de constructie, reabilitare si modernizare a spitalului, care au durat aproximativ patru ani. La eveniment vor participa cei care au facut posibila renasterea acestui spital de prestigiu din Bucuresti, precum si importante personalitati din lumea medicala si culturala, reprezentanti ai UMF Carol Davila, manageri de spitale si autoritati. Dintre acestia, amintim pe prof.dr. Monica Pop, manager Spitalul Clinic de Oftalmologie, conf.Vasilica Cristescu, managerul Institutului National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N. Paulescu si prof.dr. Mihai Voiculescu, sef Clinica de Medicina Interna si Nefrologie a I.C. Fundeni.

in deschiderea manifestarii vor lua cuvantul si vor da declaratii de presa prof.dr. Mircea Penescu, managerul spitalului, care va vorbi despre ce au insemnat cei 4 ani de lucrari la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” , dar si autoritati implicate in reusita demersului si specialisti de renume ai lumii medicale romanesti.

Ceremonia de sfintire va fi oficiata de catre Parintele Arhimandrit Melchisedec Velnic, staretul Manastirii Putna, alaturi de preotului spitalului si alti prelati.

Pentru reprezentantii presei va fi facilitata filmarea in cadrul spitalului.

Articolul precedentProiectul Centre de prim ajutor in comunitati izolate va fi lansat la Gala Crucea Rosie
Articolul următorPersonalitati marcante ale lumii medicale prezente la ceremonia de sfintire a Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”