Bursa pentru medicii ortopezi rezidenti din Romania

0
98

Medicii ortopezi rezidenti din Romania pot concura pentru Bursa Ronda Medical, bursa acordata dorinta de a ajuta la pastrarea medicilor tineri in tara.

Bursa Ronda Medical va fi acordata unui singur rezident si consta in oportunitatea de a deprinde utilizarea echipamentelor si instrumentarului chirurgical distribuite de Ronda Medical, la sediul companiei. De asemenea, pana la finalul anului curent, rezidentul va beneficia de un curs gratuit AO Trauma, organizat intr-una din tarile Uniunii Europene, precum si de un stagiu de pregatire de doua saptamani la o clinica partenera AO din UE.

„Ne confruntam tot mai mult fenomenul de „brain drain” sau „migratia creierelor” si avem nevoie de solutii pentru a pastra sau chiar atrage noi specialisti in medicina. Desigur, motivarea cea mai utila este cea intrinseca, insa necesitatile financiare ale epocii in care traim nu le permit specialistilor sa ramana si sa lucreze doar din pasiune. Din acest motiv trebuie sa incurajam alocarea unor fonduri mai consistente catre medicina. Bursa Ronda Medical reprezinta un prim pas pentru incurajarea si sustinerea medicilor tineri sa ramana in Romania.”, spune Dr. Cristian Bucur, fondatorul si directorul executiv al Ronda Medical.

Pentru a avea sansa sa o castige, candidatii trebuie sa trimita, pe adresa office@rondamedical.ro:

a· scrisoare de intentie de 600-700 de cuvinte, in care sa isi argumenteze motivele pentru care cred ei ca merita sa castige bursa

a· scrisoare de recomandare din partea coordonatorului de rezidentiat.

Perioada de inscriere este 20 iunie – 20 august 2015, iar perioada de jurizare a dosarelor inscrise este 20 august – 31 august 2015.

Castigatorul va fi anuntat oficial pe 1 septembrie 2015.

Articolul precedentCongresul National de Urologie ROMURO 2015 a inceput
Articolul următorZiua Mondiala a Siclemiei – 19 Iunie