Bucuresti: Școlilesi gradinitele unde vor fi suspendate cursurile, din cauza gripei

0
122

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat ca mai multe unitaţi de invaţamant din Capitala vor suspenda parţial cursurile, din cauza gripei. incepand de marţi, vor fi suspendate cursurile pentru trei zile, la o clasa a Şcolii Gimnaziale „Ionel Teodoreanu” din Sectorul 4, la patru clase din cadrul Şcolii Gimnaziale „I.G. Duca” din Sectorul 5 si la doua clase ale Şcolii Gimnaziale „Luceafarul” din acelaşi sector.

De miercuri, cursurile vor fi suspendate pentru trei zile şi la o clasa de la Şcoala Gimnaziala „Sfantul Andrei” din Sectorul 6, o grupa de la Gradiniţa „Casuţa Fermecata”, o grupa de la Gradiniţa numarul 168, o grupa de la Gradiniţa numarul 35, o grupa de la Gradiniţa „Paradisul Verde”, toate din Sectorul 5, o grupa de la Gradiniţa „Strop de Roua” din Sectorul 4, doua grupe de la Gradiniţa numarul 154 din Sectorul 3, o clasa de la Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuţa” Sectorul 1, o clasa de la Şcoala Gimnaziala „George Bacovia” din Sectorul 4, o clasa de la Şcoala Gimnaziala numarul 2 din Sectorul 5,  o clasa de la Liceul Teoretic „Ştefan Odobleja” Sectorul 5, o clasa de la Şcoala Gimnaziala „Maria Rosetti” din Sectorul 2.

Urmatoarele unitaţi de invaţamant au suspendate cursurile incepand de marţi pana pe 30 ianuarie din cauza gripei:  trei clase de la Şcoala Generala 66 din Sectorul 2, o clasa de la Şcoala 195 din Sectorul 3, grupa mijlocie de la Gradiniţa 272 din Sectorul 6, o clasa de Şcoala Generala 279 , grupa mare de la Gradiniţa 218, grupa mica de la Gradiniţa 209 , patru clase de la Şcoala Generala Sfantul Andrei.

De luni dimineaţa sunt suspendate parţial cursurile pentru trei zile la: Şcoala 195 din Sectorul 3 – la 6 clase; Gradiniţa Luminiţa din Sectorul 2 – la o grupa; Şcoala 56, Sector 2, – la o clasa; Şcoala 45 din Sectorul 1 – la 5 clase, iar Gradiniţa 97 din Sectorul 1 – grupa mijlocie.

La Liceul „Ady Endre”, gradiniţa suspenda cursurile la grupa mica pe o perioada de trei zile. Şi la Şcoala 117 din Sectorul 6 elevii unei clase stau acasa timp de trei zile. 

 

 

Articolul precedentPericol de atac de cord pentru fanii infocati ai fotbalului – studiu
Articolul următorINSP: Intrebarisi raspunsuri despre noul coronavirus (2019-nCoV) din China