Blocul alimentar al Spitalului de Pneumoftiziologie Galati va fi renovatsi modernizat

0
99

Blocul alimentar al Spitalului de Pneumoftiziologie Galati va fi complet consolidat si modernizat, au anuntat reprezentantii Consiliului Judetean. Pentru lucrarile de renovare si pentru echipamentele moderne, CJ Galati va investi peste sase milioane de lei.

Suma include contractul de lucrari, costurile cu realizarea proiectului tehnic, dotarile pentru bucataria spitalului şi toate cheltuielile cu documentaţiile, avizele şi autorizaţiile necesare.

„Reconstruim parţial, consolidam şi modernizam corpul E din cadrul unitaţii medicale. Pe langa blocul alimentar al spitalului, proiectul prevede refacerea şi a doua sali de curs, precum şi a vestiarelor destinate angajaţilor. De asemenea, vom schimba toate reţelele de utilitaţi, tamplaria exterioara şi interioara va fi inlocuita in totalitate, iar acoperişul va fi refacut integral. in plus, construim şi un zid de sprijin pentru consolidarea terenului din zona. Proiectul prevede şi dotarea noii bucatarii cu echipamente moderne pentru pregatirea hranei. Pe durata lucrarilor, bucataria spitalului a fost mutata intr-un spaţiu reamenajat conform normelor in vigoare”, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, citat de Agerpres.

Termenul de implementare al proiectului este de 12 luni.

Articolul precedentPatru vieti, salvate dupa o prelevare de organe la Spitalul Universitar
Articolul următorInterviu cu dr. Dana Craiu: Ce trebuie sa faca parintii in cazul in care copilul sufera o criza epileptica?