Autoritățile din Sibiu se mândresc cu noua imagine a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (FOTO)

0
284
foto: CJ Sibiu
Autoritățile locale sunt mândre de aspectul „Maternității Noi” din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu: lucrările la fațada instituției au reușit să schimbe imaginea întregii zone:
„New look pentru clădirea „Maternității Noi” din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu!
Cunoscută sub denumirea de „Maternitatea Nouă”, deși aici funcționează și alte secții, clădirea de pe Bulevardul Coposu și-a schimbat aspectul prin ample lucrări de termoizolare și zugrăveli exterioare.
Schelele sunt îndepărtate rând pe rând, astfel încât se poate observa deja noul aspect exterior, mult mai plăcut ochiului.
Se remarcă fațada ventilată de pe capetele clădirii, acoperită cu plăci ceramice, dar și sistemul parasolar montat la geamurile dinspre curtea spitalului.
Lucrările sunt executate din fonduri europene nerambursabile obținute de către Consiliul Județean Sibiu” – transmite CJ pe o platformă de socializare, atașând totodată imagini cu noul aspect modern și curat al unității spitalicești.
Articolul precedentCriză de medici (și) la Botoșani: SJU a rămas fără radiologi
Articolul următorCrucea Roșie: Peste 120 voluntari se specializează în intervenţii în caz de dezastre în județul Bacău (FOTO)