Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan”

0
165

Primarul General, Gabriela Firea, a semnat astazi, la sediul Municipalitatii, cu presedintele Asociatiei Colectiv GTC 3010, Eugen Iancu, si cu managerul Spitalului „Sf. Ioan”, dr. Robert Agafitei, un protocol de colaborare pentru construirea unei noi maternitati in Capitala.

Valoarea estimata a investitiei este de 12.000.000 euro, anunta un comunicat de presa sosit pe adresa redactiei www.sanatateatv.ro .

Potrivit protocolului, Primaria Capitalei va pune la dispozitie, in calitate de proprietar, terenul situat in curtea spitalului Clinic de Urgenta „Sfantul Ioan”, amplasament necesar construirii unui corp de cladire cu destinatia de maternitate.

Municipalitatea va asigura, de asemenea, sprijinul logistic pentru obtinerea avizelor necesare si va sprijini campaniile de promovare initiate de catre Asociatia Colectiv GTG 3010 pentru realizarea proiectului, se mai arata in comunicatul de presa.

De partea cealalta, potrivit protocolului, Spitalul „Sf. Ioan” va acorda asistenta in vederea realizarii constructiilor si dotarilor.

Articolul precedentOrganizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun
Articolul următorZiua Internationala de Lupta impotriva Epilepsiei, marcata la Bucuresti