ASSMB: Zeci de premii câștigate în cadrul tombolelor de la Baby Boom Show – ediția de toamnă

0
292
Foto: ASSMB
Un număr de 85 premii s-au câștigat în cadrul tombolelor organizate de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) în cadrul Baby Boom Show, ediția de toamnă, 19-22 octombrie.
Peste 500 de părinți s-au înscris la concursurile care au fost organizate la standurile ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu. Câștigătorii vor fi contactați în următoarele șapte zile lucrătoare pentru a intra în posesia premiilor.
Grație partenerilor noștri – Siguranta Auto CopiiCord Blood Center Romania și Next Step – am avut drept premii un scaun auto, o scoică, două centre de joacă pentru bebeluși și multe produse esențiale pentru gravide.
Din partea spitalelor au fost câștigate zeci de morfologii fetale, cazări gratuite la naștere, precum și 12 consultații de specialitate în cadrul Spitalului de Copii Dr. Victor Gomoiu” – menționează organizatorii.
În cele patru zile de târg, sute de părinți sau viitori părinți s-au oprit, zilnic, la standurile 21 și 33 din cadrul Babyboomshow să stea de vorbă cu specialiștii din cele patru maternități de stat și Spitalul de Copii Dr. Victor Gomoiu, administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB:
Am fost profund impresionați de mesajele de mulțumire rostite de părinți care au avut numai cuvinte de laudă pentru echipa medicală din fiecare spital în parte. Aceste cuvinte ne-au atins inimile și ne-au dat putere să continuăm munca noastră în beneficiul sănătății mamelor, copiilor și nou-născuților.
În același timp, vrem să aducem o recunoaștere specială și să mulțumim tuturor medicilor, asistenților și moașelor care au fost alături de noi în aceste patru zile pline de evenimente la Babyboom. Efortul și dedicarea voastră au fost de neprețuit, și suntem recunoscători pentru implicarea voastră în această experiență minunată” – transmit reprezentanții ASSMB.
Foto: ASSMB
Articolul precedentCercetători australieni au creat un material care imită ţesutul uman, cu capacităţi antimicrobiene şi de autovindecare
Articolul următorUMF Iași: Acces gratuit la lansarea filmului motivațional „Mai departe. Povestea lui George Baltă”