UMF Iași: Acces gratuit la lansarea filmului motivațional „Mai departe. Povestea lui George Baltă”

0
269

Centrul Cultural „I.I. Mironescu” invită publicul ieșean la proiecția filmului „Mai departe. Povestea lui George Baltă”, în regia lui Tedy Necula. Evenimentul, organizat la inițiativa Asociației „Românii Care Se Ajută” din București, are loc vineri, 27 octombrie, de la ora 13.00, în Aula „George Emil Palade” (corp clădire Facultatea de Farmacie).

Accesul studenților mediciniști și a publicului interesat la acest film este gratuit iar satisfacția va fi cu atât mai mare cu cât la lansarea filmului vor participa regizorul și echipa producției.
„Mai departe. Povestea lui George Baltă” este un film care prezintă povestea inspirațională a sportivului George Baltă; practicant de rugby, acesta se confruntă cu o provocare extremă în urma unui accident survenit în timpul unui meci. Pelicula dezvăluie curajul și determinarea de a merge „mai departe”: „Cu ajutorul scaunului rulant, George se reinventează ca maratonist și devine un vorbitor motivațional, demonstrând că în fața adversităților, putem găsi forța de a ne depăși limitele și de a fi, în continuare, activi pe scena vieții” – se menționează pe pagina de socializare a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.
„Mai departe. Povestea lui George Baltă” îi are în distribuție pe Dan Murzea, George Baltă, Marian Sterian, Nuami Dinescu, regia fiind semnată de Tedy Necula (n.r. producător de filme și reclame inspiraționale cu mesaje puternice, care reușesc să însuflețească oamenii prin povestiri autentice și să schimbe mentalități pentru o lume mai bună).
Articolul precedentASSMB: Zeci de premii câștigate în cadrul tombolelor de la Baby Boom Show – ediția de toamnă
Articolul următorAcțiuni menite să prevină și să atenueze penuriile grave de medicamente în UE în iarna aceasta, adoptate de Comisia Europeană