ASSMB: In Bucuresti, numarul donatorilor de sange din primul trimestru al lui 2018 a crescut cu 5,3% fata de aceeasi perioada di

0
56

Numarul donatorilor de sange din Bucuresti a crescut cu 5,3% in primele trei luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului 2017, informeaza un comunicat de presa emis de Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB).

Astfel, in perioada ianuarie-martie 2018, 14.826 de oameni au donat sange, in timp ce anul trecut au fost 14.082 de donatori.

47 de spitale de stat si 15 spitale private din Bucuresti si judetul Ilfov au primit sange de la Centrul de Transfuzie Sanguina.

Donatorii de sange beneficiaza de 7 tichete de masa, o zi libera, 50% reducere la abonamentul RATB, pe o luna. Donatorii fideli primesc si bilete gratuite la spectacolele organizate de institutiile de cultura din subordinea Primariei Capitalei.

in primul trimestru al acestui an, Primaria Capitalei, prin Directia de Cultura, Sport si Turism, a oferit donatorilor aproape 1.400 de bilete la spectacole si piese de teatru.

Campania „N-avem sange!”, initiata in decembrie 2017, de Primaria Capitalei, prin ASSMB, impreuna cu Centrul de Transfuzie Sanguina, va continua si in acest an, se mai arata in comunicatul de presa.

Articolul precedentZiua Mondiala de Constientizare a Autismului, marcata la Bucuresti printr-un mars
Articolul următorIoan Aurel Pop este noul Presedinte al Academiei Romane