Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania (APAH-RO) a lansat petitia online Vieti salvate prin pasi mai simpli

0
56

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania (APAH-RO) a lansat petitia online „Vieti salvate prin pasi mai simpli -Testele de depistare a hepatitelor virale trebuie sa fie in Pachetul de baza la indicatia medicului de familie”, care poate fi accesata aici:

http://www.petitieonline.com/vieti_salvate_prin_pasi_mai_simpli_testele_de_depistare

APAH-RO marcheaza Ziua Mondiala de Lupta impotriva Hepatitei prin mai multe actiuni de informare la nivel national.

Mai multe actiuni de informare in strada s-au desfasurat in Alexandria, Bucuresti, Arad, Cluj-Napoca, Iasi, Giurgiu. Tot in aceste locatii au fost impartite vouchere cu reduceri pentru analize de depistare si monitorizare a hepatitelor cu virus B, C si Delta.

in alte orase ale tarii, voluntarii continua sa imparta flyere cu informatii despre modalitatile de transmitere si depistare a virusurilor hepatitice, prin care pacientii cu hepatita inteleg ca trebuie sa-i determine si pe altii sa-si descopere afectiunea cand nu este prea tarziu.

Ziua Mondiala de Lupta impotriva Hepatitelor se marcheaza in intreaga lume sub sloganul „4.000 de voci pentru 4.000 de vieti”.

Articolul precedentRotavirusul – un virus care poate aparea la orice varsta
Articolul următorStudiu: Hipotermia organelor donatorilor poate creste calitatea transplantului de rinichi