Asociatia P.A.V.E.L. a demarat un nou program de ajutorare a copiilor si tinerilor bolnavi de cancer

0
35

Asociatia P.A.V.E.L. intinde o mana de ajutor copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, prin derularea unui nou program. Prin intermediul acestuia, persoanele diagnosticate cu aceasta afectiune maligna primesc servicii de asistenta si sprijin.

„Am derulat un nou program. Mai exact, proiectul a inceput in luna iulie si se va derula pe o perioada de sase luni, timp in care Asociatia P.A.V.E.L. va oferi copiilor si tinerilor bolnavi de cancer servicii de asistenta. De fapt, acest proiect este o continuare a ceea ce am inceput in anul 2007, cand am putut deschide primul si singurul Tel Verde pentru copiii si tinerii cu cancer. Prin intermediul acestui serviciu familiile, copiii si tinerii din intreaga tara au putut sa primeasca gratuit informatii legate de tot ce presupune acest diagnostic. De altfel proiectul asigura continuarea acordarii asistentei sociale, a consilierii psihologice individuale si de grup, a sprijinului umanitar si a activitatilor de socializare”, a declarat pentru SanatateaTV.ro, Iuliana Ghidu, director executiv Asociatia P.A.V.E.L.

Potrivit Alina Mitroi, psiholog clinician si coordonator proiecte in cadrul Asociatiei P.A.V.E.L., in fiecare luna 40 de copii apeleaza la Asociatia P.A.V.E.L. deoarece au nevoie de sprijin financiar pentru unele investigatii ce nu sunt decontate in totalitate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si pentru unele medicamente care nu se gasesc la noi in tara.

Ad in title
Articolul precedentA fost descoperita substanta eficienta in procesul de slabire
Articolul următorStudiu: Insomniile pot fi declansate si de partenerul care se misca prea mult in pat noaptea