MS a agreat continutul Contractului Colectiv de Munca la nivel de grup de unitati al MS si unitatilor din subordine

0
19

Ministerul Sanatatii a agreat continutul Contractului Colectiv de Munca la nivel de grup de unitati al Ministerului Sanatatii si unitatilor din subordine. Iar asta dupa ce documentul a fost discutat in mai multe intalniri cu reprezentantii organizatiilor sindicale, care au fost de acord cu prevederile acestuia.

Contractul colectiv de munca a fost postat pe site-ul Ministerului Sanatatii si va ramane pe pagina web pana la semnarea acestuia. Acest lucru a fost stabilit tocmai pentru a asigura transparenta negocierilor, pe de o parte, si de a furniza, pe de alta parte, o baza de plecare pentru toate negocierile colective la nivel de unitate, ce vor avea loc in urma cerintelor imperative ale legii.

Totodata, Ministerul Sanatatii isi reafirma disponibilitatea pentru semnarea documentului din dorinta de a asigura stabilitate si echilibru la nivelul sistemului sanitar, in folosul salariatilor din sanatate, principalii beneficiari ai Contractului colectiv de munca, potrivit unui comunicat de presa remis de Ministerul Sanatatii.

Ad in title
Articolul precedentA fost descoperita substanta eficienta in procesul de slabire
Articolul următorStudiu: Insomniile pot fi declansate si de partenerul care se misca prea mult in pat noaptea